Google Maps E-mail
magnify
Home Acties en aanbiedingen Winterbeurt actie, kom langs voor gratis check

Winterbeurt actie, kom langs voor gratis check

Actie: winterbeurt in combinatie met GRATIS APK keuring

Wij bieden een winterbeurt aan vanaf: €119,- (excl. BTW). Nu met gratis APK t.w.v. €39,95.

Gratis APK t.w.v. €39,95 bij een grote beurt
Als u nu een winterbeurt laat doen door ons krijgt u er gratis een APK keuring.

Breng en haal service Station Sloterdijk
Wij brengen u en halen u ook gratis van en naar Station Sloterdijk indien gewenst. Zo blijft u mobiel. Of kunnen u tegen een kleine meerprijs vervangend vervoer bieden.

Gratis wintercheck
Weet je niet zeker of je een winterbeurt nodig hebt, kom dan in ieder geval vrijblijvend langs voor een gratis check. Zo ben je verzekert dat je niet met ellende komt stil te staan. 

Grote beurt afspraak Diardam Amsterdam sloterdijk autoservice

Klik hier voor afspraak

Winterbeurt

Elk jaar heeft een auto een onderhoudsbeurt nodig. Dit kan een kleine of een grote beurt zijn. Wanneer een onderhoudsbeurt nodig is hangt af van het type auto en hat aantal kilometers.
De kleine beurt is een standaard periodiek onderhoud na bijvoorbeeld 15.000 km of 1 jaar, wat het eerst bereikt wordt. Een grote beurt is eigenlijk een uitgebreidere kleine onderhoudsbeurt.

Actie winterbeurt, grote beurt, gratis APK, Sloterdijk, Zwanenburg, Geuzenveld

Het is aan te raden om minimaal een keer per twee jaar een grote beurt te laten uitvoeren aan jouw auto. Bij een grote beurt vervangen we de motorolie, oliefilter, luchtfilter, interieur filter, bougies. en verder lopen we alles volledig na (oa airbags) en waar nodig vullen we alles bij.

Daarnaast doen we er bij een grote beurt voor diesel motoren een extra brandstof filter check bij. Er wordt dan gekeken of de brandstof filter toe is aan vervanging.

Wanneer een grote beurt?

Een grote beurt is niet verplicht zoals de APK keuring, maar toch is het slim om het allemaal tegelijk te laten doen. En nu is het ook voordeliger voor u. Wij denken graag met u mee.

Kosten APK keuring

De kosten van de APK keuring bedragen €39,95 per keuring voor benzine of LPG (dat is inclusief de kosten voor het afmelden(€7,95) van uw auto bij de RDW en de 4 gas voor benzine auto’s (€14,95). Bij diesel auto’s komt €19,50 toeslag voor de roet meting.
Deze kosten zijn exclusief de kosten van eventuele reparaties of werkzaamheden die nodig zijn voordat uw auto goedgekeurd kan worden. U ontvangt een kostenindicatie van eventuele werkzaamheden en / of onderdelen, voor wij de verbeteringen doorvoeren.

APK keuring en grote beurt keuring punten veiligheid betrouwbaarheid. uitlaat, remmen, bandenprofiel

Een APK keuring door garage Diardam uit Amsterdam omvat keuring van tal van punten voor veiligheid en betrouwbaarheid. Zo ook de uitlaat, remmen, bandenprofiel, en meer.

Autogarage en autoservice Diardam te Amsterdam Sloterdijk is ook te vinden op Facebook. Volg ons om op de hoogte te blijven van al onze acties.

Nota bene: bovenstaande prijs is een richtprijs. De exacte prijs voor een winterbeurt kan altijd hoger of lager uitkomen. Het hangt namelijk af van het type motor, bouwjaar en merk. Aan de hand van het kenteken kunnen we de exacte prijs berekenen.

Referenties Facebook APK service grote beurt

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn