Google Maps E-mail
magnify
Home Referenties
Mijn auto heeft een beurt en APK bij Diardam gehad. 
Over beide ben ik zeer tevreden. 
Gelukkig wees men mij er op dat ook 
de versnellingsbakolie vernieuwd moet worden. 
Nu schakelt de auto beter en maakt de koppeling geen geluid meer.

S. Kolstee

Super service. Nadat mijn koppeling het had begeven is de auto door Diardam opgehaald en binnen 1 dag was de hele bak vervangen. Rijdt weer als nieuw. Bedankt.

— Wim de Jong

Een goede, vriendelijke en betrouwbare garage. Tenminste een keer niet het idee dat je opgelicht wordt. Een aanrader!

— Gerard van der Vlies

Naar aanleiding van een storing aan mijn auto vertelde mijn buurman, ga naar Diardam Autoservice en je zult er geen spijt van krijgen. Zo gezegd zo gedaan en ik zal het kort houden.

Vele en vele garages kunnen hier een voorbeeld aannemen. De vriendelijkheid en zijn service, zijn kennis, zijn prijs en garanties geven de klant een goed gevoel.

Helemaal TOP!

— Marc van der Putte

Ik kom op aanraden van een kennis al enkele jaren bij Anmar. De auto wordt daar naar volle tevredenheid onderhouden. Behalve vriendelijk en netjes, maakt Anmar ook het verschil met andere garagebedrijven door uit te leggen wat hij doet en waarom hij dit doet. Dit maakt de onderhoudsbeurt voor een leek veel transparanter. Afspraken qua tijdstip worden ook altijd keurig nagekomen; ook geen vanzelfsprekendheid meer tegenwoordig. Al met al kunnen mijn auto en ik Anmar van harte aanraden.

— Remich H.

Ik heb altijd pech gehad met het kiezen van de juiste autogarage voor onderhoud en reparaties! Te vaak te veel betaald en bedrogen! Totdat ik Diardam ontdekte. Geen hoofdpijn meer! Eerlijk advies, komt afspraken na en is zeer vriendelijk en professioneel! Dankje wel Anmar!

— Menno

Al tien jaar kom ik voor het onderhoud van mijn auto’s bij garage Diardam. Ik word altijd snel, vriendelijk en vakkundig geholpen en geadviseerd. Dus nu in mijn nieuw aangeschafte auto het servicelampje is gaan branden, is het tijd om Anmar te bellen voor een afspraak voor een onderhoudsbeurt.

— Lucia

Bedankt voor de ‘verjongingskuur’ van mijn Fiat Stilo Anmar!Hij rijdt weer geweldig! Nu weet ik zeker dat ik voorlopig geen nieuwe auto nodig heb. Bovendien….topservice en goed advies…..erg prettig!!

— Ingrid Wesseling

Al 12 jaar klant bij Anmar en nog steeds tevreden. Altijd correct, vriendelijk en komt altijd zijn afspraken na. Denkt met je mee en houdt ook rekening met je portemonnee, alles op z’n tyd. Anmar, jammer genoeg kun je niet meeverhuizen, maar je zult me zeker nog zien voor APK. Succes!

— Monica

Wij zijn een schoorsteen / verwarmings bedrijf, vlakbij DIARDAM gevestigd. Onze bedrijfs auto’s zijn voor ons zeer belangrijk. Anmar staat altijd voor ons klaar en we zijn hier heel blij mee. Niets is teveel en hij helpt zo snel als hij kan de auto weer veilig op de weg. Zeker een zaak van vertrouwen. Zie ons motto.

— Ed & Hans Donkersloot

Als bezitter van een 10 jaar oude kleine camper ben ik zeer tevreden over de fa. Diardam. Het onderhoud en vakmanschap hebben ons probleemloos naar de verste bestemmingen in Europa gebracht. Ik hoop in de toekomst nog vaak van Anmars vakmanschap te kunnen profiteren.

— Ger Schipper

Goed geadviseerd over de reparatie van het motorblok waardoor ik de juiste beslissing heb genomen, bedankt voor je advies

— Michiel

Ik heb een familielid doorverwezen naar Anmar en later te horen gekregen dat ze erg goed geholpen was. Anmar heeft haar goed geadviseerd en ook aan onderdelen en vervangend vervoer geholpen

— Tibor Uittenbogaard

Ik woon in Italië,1x per jaar rijd ik naar Nederland en laat mijn auto APK keuren en onderhouden bij autoservice diardam, Hier weet ik ten minste zeker dat mijn auto het beste onderhoud krijgt, en dat ik weer veilig terug kan.

— L. Karman
Word ook een tevreden klant
Eerlijk advies en betrouwbaarheid om uw veiligheid te garanderen zijn voor ons heel belangrijk bij het onderhoud van uw auto. We leven graag goed werk en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Meld het ons als u tevreden bent, maar ook als u verbeterpunten heeft. - Anmar Alsabiri

Neem contact met ons op